Bjørnen Lise og bjerge af chokolade

 

 

Bjørnen Lise og bjerge af chokolade

Nu er det blevet tid til at du skal ligge dig ned og slappe af. Imens du ligger dig godt tilrette i sengen og putter dig god nedunder dynen, skal du huske at du er smuk, dygtig og at du ér lige som du skal være.

Nu skal du slappe helt af i kroppen. Prøv at lukke dine øjne, og forstil dig, at din krop bliver helt tung. Imens du ligger og slapper af, vil jeg fortælle dig en historie, om en Bjørn der hedder Lise.

Det var fredag, hvilket betød fredags snollet for bjørnen Lise og hendes familie. Bjørnen Lise elskede chokolade, men mor og far Bjørn sagde altid, at bjørne ikke kunne tåle for meget chokolade, for så fik de ondt i maven. Det synes bjørnen Lise var rigtig øv! For hun ville sådan ønske, at hun bare kunne spise massere af chokolade.

Klokken var nu blevet mange og Bjørnen Lise skulle i seng. - Godnat far sagde Bjørnen Lise til far Bjørn, hvorefter hun gav ham et stort kram. - godnat min skat svarede far bjørn og krammede tilbage, imens han kyssede hende på panden.

Bjørnen Lise og mor Bjørn gik ind i soveværelset. Mor Bjørn puttede Lise ned under dynen, kyssede og krammede hende og sang en lille godnat sang. Lise faldt hurtig i søvn. Men denne nat var ikke en helt almindelig nat for bjørnen Lise. Pludselig bankede det nemlig på vinduet. Udenfor vinduet stod hendes drømme veninde Isabel, som somme tider kom på besøg når Bjørnen Lise sov. Det var godt længe siden Isabel sidst havde besøgt Lise i hendes drømme. Isabel kunne trylle og når hun kom på besøg tryllede hun altid vinger på bjørnen Lise, så de to kunne flyve på eventyr sammen. Da Lise så det var Isabel, der bankede på vinduet blev hun glad. Bjørnen Lise åbnede vinduet og Isabel spurgte - hej min gode ven, det er godt nok længe siden, men er du klar til at komme med på et chokolade eventyr, hvor vi må spise alt det chokolade vi vil? Bjørnen Lise smilte og nikkede imens hun svarede med et overbevisende - JAA.

Da Isabel havde tryllet vinger på Bjørnen Lise, fløj de afsted. Isabel viste vej og glædede sig meget til at vise Bjørnen Lise det helt fantastiske chokolade land. Landet hvor alt var lavet af chokolade og hvor man måtte spise alt det chokolade man kunne. Bjørnen Lise kunne ikke tro sine egne øjne, da de ankom til chokolade landet. Det var virkelig virkeligt! Alt var lavet af chokolade. Selv husene, bilerne, træerne og blomsterne var lavet af chokolade. Det var for godt til at være sandt. Dette var en drøm bjørnen Lise slet ikke ville vågne fra endnu. Isabel og Bjørnen Lise fløj ned til chokolade byen. De skulle skynde sig at nå at spise så meget af byen de kunne, inden de igen blev nød til at flyve hjem. Fordi de skulle være hjemme inden solen stod op.

- Kom herhen Lise råbte Isabel, hun havde fundet et sted hvor der var fyldt med bjerge af chokolade, og ned af bjergene løb der flydende chokolade. Lise kunne ikke tro sine egne øjne. Denne drøm var den bedste drøm hun nogensinde havde drømt. Lise og Isabel spiste så meget chokolade de kunne nå, inden de skulle flyve hjem igen. Deres maver var nu blevet helt store og fyldt af chokolade. Så derfor det var lidt svært at flyve. Isabel og Lise grinte hele turen hjem og de aftalte at Isabel snart skulle komme og banke på Lises vindue, så de igen kunne komme på eventyr. Bjørnen Lise lå nu trygt i sin seng igen, imens hun så solen var ved at stå op. Hun smilede fordi hun havde haft den bedste nat og det bedste var, at hun slet ikke var træt eller havde ondt i maven, for det hele var en dejlig drøm, som havde varet hele natten.